Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brooklyn Tigers HF A-lag

Följ

A-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Brooklyn Tigers HF
Ishockey
A-lag
Tabell
Lag M V O F P
1 Malmbergets AIF 6 5 1 0 16
2 BT City HF 6 4 0 2 12
3 Haparanda HF 6 2 0 4 6
4 StiL Hockey 6 0 1 5 2

Match

StiL Hockey

3 - 6
Coop Arena A-hallen
10 februari 2017
19:00

BT City HF

Referat

Referat: StiL Hockey - BT City HF


”Mamma tycker Lukas tacklas för mycket”

Fredagskvällen började med ett sömnigt BT City som pressades hårt av de tolv tappra studenterna. Första tio drar man på sig två utvisningar där den andra resulterar i en välförtjänt hemma ledning.

City spelade med fyra hela linor och fem backar, något som inte har varit vanligt under säsongen, den ovanan är en möjlig förklaring till den sega starten. Efter dryga halva perioden gör skyttekungen ”Jocke” Brännholm 1-1 och hans målorgie fortsätter. Passning kom från hundra matchers jubilaren Kim ”Kimpa” Karlsson. Om någon hade oroats sig om deras sviter skulle hålla, var det bara att andas ut.

”Ante” Wallgren drar som en western hjälte över axeln, och i spel fyra mot fem hittar han Petter Eriksson vänstra kryss, och därmed är City i ledning tid 17.58. Siffrorna var inte speciellt rättvisa efter första, men det kan vi lämna bakom oss och istället hylla Joel ”Bärra” Bäckströms insatser.

BT City kom ut som ett nytt lag till mittrundan, och på mindre än fyra minuter går man ifrån 2-1 till 5-1 genom mål av Jonathan Klockare (pp), Niclas Olersbacken och jubilaren Karlsson. StiL tog timeout efter femman och konstaterade att matchen var körd. Någon mer spänning bjöd inte derbyt på, trots att hemmalaget vann sista med 2-1, var matchen i hamn redan efter femman.

Kändistätt

Närmare femtio personer besökte Coop Arena, en siffra som är positiv med tanke att det var fredagskväll. Hela släkten Forsgren från Skellefteå, där vi gärna ser Jonatan hellre på isen än på läktaren. Herrskapet Sören och Carola Modig gjorde också ett besök i den bekväma hallen.

Något om något

”Jocke” B håller i målformen, Kim poäng, poäng och hundra. Kapten Rismalm tre assist, ”Olers” poängsäker back, och ”Ante” mer ass än mål (1+3).

Comeback av ”Nisse” Lundbäck som står på 98 matcher nu, du kan bara hoppas på omspel för att komma upp i hundra i år, när endast finalen återstår. Även Linus Hermansson dök upp igen, ”Limpan” som förra veckan sålde ut alla sina klubbor till sina lagkompisar, spelade med nya stickor. Jonathan Klockare gjorde fyra poäng (2+2) det är lika många träningar och matcher (2+2) som han gjort under denna säsong, när han tog ner dom dammiga skridskorna från hyllan.

Vilgot, Lukas Lindgrens lillebror kom rusande till matris Anders Karlsson i andra pausen och lämnade referatets rubrik, för att sedan rusa till seket och uppmärksamma dom på att det var period 2 och inte 1 som stod på jumbotronen. Bra jobbat Vilgot!

En debut som gav mersmak bjöd Gustaf Walli-Walterholm på, och tydligen hade det kommit hot från Luleås Brandkår när han först tilldelades #21, snabbt ändrades det till #20. Sen hördes det lite avundsjuka kommentarer från ledarhåll när det pratades om hundra matcher, räkna ihop våra får du se, var uppmaningen en nervös reporter fick ta emot. Nu gäller det SPELADE matcher, fattar ni?

Matchrapporten fanns inte tillgänglig i skrivande stund, bilder kan ses på vanlig plats. Mer om jubilaren kommer också vid ett annat tillfälle.

matchfakta

/Tobba
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Joakim Rismalm 1 0 3 2 3
Kim Karlsson 1 1 1 0 2
Niclas Olersbacken 1 1 0 0 1
Joakim Rödén 1 0 0 0 0
Joni Österberg 1 0 0 2 0
Kristian Nilsson 1 0 0 0 0
Lukas Lindgren 1 0 0 0 0
Robin Nilsson 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A Utv S IM P
Joel Bäckström 1 0 0 0 33 3 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng

Andra möten i serien

ons 18 jan 2017, 19:30 BT City HF - StiL Hockey 12 - 3